BlogKoning.nlBlogKoning.nl

Geld verdienen met spelletjes spelen

Er zijn online genoeg manieren om een extra zakcentje te verdienen. Je kan bijvoorbeeld enquêtes gaan invullen of een eigen webshop beginnen. Echter zijn er ook voldoende gamers die behoorlijk handig zijn met spelletjes. En ook dat kan een leuk geldbedrag opleveren. Je wist het misschien nog niet, maar er is een platform beschikbaar waarop jij spelletjes kan spelen en geld kan winnen. Het heeft niets met geluk te maken, maar wel met skills en een beetje lef. Het is wel handig om te onthouden dat je ook geld kan verliezen op deze manier. Wij raden je dus aan om eerst veel gratis te oefenen.

Spellen bij EazeGames

Het platform EazeGames bestaat al enkele jaren en heeft al veel reclame gemaakt op de sociale media. Je komt zelfs reclames van het platform tegen op Schiphol, aangezien het een spel genaamd Airport Bingo heeft gelanceerd. EazeGames is actief door heel Europa en telt onwijs veel spelers. Het hoofdkantoor van EazeGames is gevestigd in Amsterdam. EazeGames is geen online casino of iets doorgelijks. Het is een platform waarop jij spelletjes kan spelen en met vaardigheden kan proberen om als winnaar uit de bus te komen. De winstbedragen worden echt uitgekeerd en je kan regelmatig profiteren van speciale promoties en stortingsbonussen. Het is ook mogelijk om gratis te oefenen met nepgeld en wel echt tegen andere deelnemers te spelen.

Head-to-Head of competities

De spellen die worden aangeboden bieden de kans om tegen één, drie of vijf tegenstanders te spelen. Je kan op die manier steeds een klein bedrag proberen te winnen. Het is ook een optie om deel te nemen aan dagelijkse en wekelijkse competities. In dat geval zal het prijzengeld een stukje hoger uitvallen. Het fijne aan de competities is dat eigenlijk iedereen wel iets wint, al kan het ook gaan om prijzen die lager zijn dan de inzet.

Welke spelletjes worden er aangeboden?

Er worden een groot aantal spelletjes aangeboden bij EazeGames. Het gaat om beroemde spelletjes die al jarenlang beschikbaar zijn op het internet, maar ook enkele unieke sportgames. Alle spellen duren ongeveer twee minuten en zijn dus snel voorbij. Bekijk hieronder welke spelletjes jij kan spelen bij EazeGames:

– Solitaire

Het spel Solitaire is momenteel het populairste op het platform van EazeGames. Solitaire is dan ook onwijs bekend en gaat ook door het leven onder de naam ‘Patience’. Leg alle kaarten op de juiste stapeltjes en probeer de kaarten weg te spelen. Behaal zoveel als mogelijk punten binnen de aangegeven tijd en probeer de tegenstander te verslaan.

– Bubble Shooter

Bubble Shooter is eveneens erg spannend. Het doel is om kleurrijke balletjes weg te schieten, simpelweg door combinaties te maken van drie of meer dezelfde balletjes. Je moet binnen 110 seconden zoveel als mogelijk balletjes wegspelen en punten behalen.

– Airport Bingo

Bingoliefhebbers kunnen het vermakelijke spelletje Airport Bingo spelen bij EazeGames. Scoor veel punten, versla de tegenstander en pak de prijzenpot. Hoewel bingo normaal een simpel gezelschapsspelletje is, draait het nu toch om geheugen en snelheid. Je kan tijdens het spel ook enkele features activeren om nog meer punten binnen te harken.

– Match 3

Match 3 heeft wel veel weg van Bubble Shooter. De speler moet ook nu groepjes maken van drie of meer dezelfde symbolen. Het spel lijkt heel erg op Candy Crush, alleen kan jij er nu ook echt geld mee verdienen. Een spel duurt wederom 110 seconden. Je moet niet bezwijken onder de tijdsdruk, het is dus slim om veel te oefenen.

– Block Puzzle

Het spelletje Block Puzzle is geschikt voor de echte fans van Tetris. Speel de blokken zo snel als mogelijk weg en versla de tegenstander. En ook bij dit spel draait alles om de juiste strategie en de snelheid van de deelnemer.

– One Tap

One Tap is het snelste en spannendste spel bij EazeGames. Je ziet een groot zwart speelveld op het scherm verschijnen. Plotseling zal er een cirkel in het veld verschijnen. Jij moet zo snel als mogelijk om de cirkel klikken. Hoe meer jij in het midden zit, des te meer punten je ontvangt. Let op, ook nu draait het om de snelheid van de speler. Precisie en snelheid maken het verschil bij One Tap.

– 21 Treasure

21 Treasure is eigenlijk een spel dat is gebaseerd op het bekende kansspel blackjack. Het doel is om zoveel als mogelijk stapeltjes te maken met een waarde van exact 21 punten. Wij raden je ook nu aan om eerst kosteloos te oefenen.

– 9 Ball Pool

Pool is een leuk spel en kan ook gewoon bij EazeGames worden gespeeld. De speler moet proberen om alle negen ballen weg te spelen op de juiste volgorde. Het is op die manier namelijk mogelijk om de meeste punten te behalen. Wellicht overleef jij zelfs wel meerdere levels. Je kan ook bonuspunten verdienen door op creatieve manieren de ballen weg te spelen. Let op, als de witte bal wordt weggespeeld dan zal dat minpunten opleveren.

Sudoku

Het spel Sudoku heeft geen introductie nodig. De speler moet logisch nadenken onder een tijdsdruk. Vul de roosters met de juiste gevallen en wees de opponenten te slim af. Oefenen kan het verschil maken, maar je kan ook direct met echt geld meespelen.

– Archery World Tour

Boogschieten is een Olympische Sport en een spelletje op het platform van EazeGames. Probeer binnen twee minuten zoveel als mogelijk punten bij elkaar te schieten. Echter moet je wel rekening houden met enkele dingen, zoals de richting van de wind.

– Bowling Champion

Liefhebbers van bowlen opgelet, want je kan ook bij EazeGames de bowlingbaan betreden. Gooi zoveel als mogelijk punten in tien beurten. Je hebt voldoende tijd, dus gooi niet te gehaast. Denk goed na over de richting, het effect en de snelheid van een worp.

– Free Kick Shooter

Free Kick Shooter is ideaal voor de voetballiefhebbers. Je moet in 120 seconden zoveel als mogelijk punten scoren. Scoor de vrije trappen en schiet deze langs de doelman. Ballen in de kruising leveren de meeste punten op, dus goed mikken is een must.

Geld storten en uitbetalingen

EazeGames is een platform van een Nederlands bedrijf en dat biedt voordelen. Je kan bijvoorbeeld eenvoudig een geldbedrag storten met iDeal. In veel gevallen kan je profiteren van een welkomstbonus, zoals een verdubbeling van de eerste storting. De uitbetalingen kan je ook gemakkelijk aanvragen. Het bedrag zal dan binnen enkele werkdagen op jouw bankrekening verschijnen.

Press ESC to close