BlogKoning.nlBlogKoning.nl

De leukste televisie apps van dit moment en waarom!

Als men een nieuwe televisie koopt, dan wil je tegenwoordig ook graag dat er allerlei leuke apps op zitten. Deze apps zorgen namelijk voor nog meer kijkplezier of het nu gaat om een leuke film kijken of zelfs op het internet surfen. Het is vandaag de dag echt allemaal mogelijk! Ook is het gewoon handig een televisie te hebben met allerlei apps, omdat het veel meer te bieden heeft dan je dacht. Wat vind jij van een lekker stukje muziek luisteren? Als je beschikt over wifi, dan kun jij al snel gebruik maken van de apps, maar wat voor apps kunnen er nu eigenlijk allemaal op een televisie zitten en wat zijn de leukste apps van dit moment?

De Netflix app

We zijn inmiddels best bekend geworden met Netflix, deze app zit dan ook in bijna alle gevallen op je nieuwe televisie. Netflix wordt ronduit veel gebruikt voor al je films, maar wist je dat wanneer je de app niet hebt je deze vaak wel kan downloaden? De nieuwere televisies hebben standaard een knop met Netflix op de afstandsbediening. Zo hoef je voortaan niet meer tussen alle apps te scrollen en kun je vrijwel direct een van de leukste films kiezen.

YouTube mag niet ontbreken

Veel van ons zijn ontzettend dol op het luisteren van muziek en wat is er dan mooier als dit gemakkelijk en snel kan via de televisie. Het geluid is vrijwel altijd een stuk beter, omdat je er misschien zelfs een geluidssysteem aangekoppeld hebt. Luister je niet graag naar muziek, dan kun je met YouTube natuurlijk ook de leukste filmpjes streamen. Wist je dat YouTube op je televisie ook te gek is vanwege het grote scherm waar je dan naar kunt kijken?

Deezer is super leuk

Misschien is de Deezer app nog een beetje onbekend, maar deze biedt je veel mogelijkheden als het gaat om muziek. Je luistert hier de laatste liedjes, maar kunt ook flinke afspeellijsten maken. Wil je liever geen reclame tijdens het gebruik van deze app, dan kun je ook nog eens kiezen voor een abonnement. Je kunt dan met het hele gezin streamen en zal geen reclame meer voorbij zien komen. En je kunt met wel zes mensen tegelijk luisteren, terwijl iedereen zijn eigen afspeellijst beluistert. De Deezer app zit niet standaard op alle televisies, maar wel al op heel veel televisies van het merk Panasonic.

deezer

De nieuwste films kijk je bij Pathé thuis

De Pathé thuis app is echt briljant, want hier kun je de allernieuwste films bekijken. Bij Pathé thuis kijk je niet alleen de laatste films, maar is het ook mogelijk gewoon zo nu en dan een film te huren. Dat laatste betekent dat je geen maandelijkse kosten hebt, waardoor dit erg geschikt is voor mensen die soms een filmpje kijken. Een ander voordeel is, dat je de gehuurde film niet direct hoeft bekijken omdat je wel 24 uur de tijd hebt dit te gaan doen. Wist je dat jij je favoriete film ook eenvoudig kunt kopen in de Pathé thuis app? Zo kun jij je collectie films aanvullen voor een schappelijke prijs!

Videoland is helemaal hip

Videoland is weliswaar ook een streaming dienst, maar werkt vooral samen met RTL. Videoland is te vergelijken met bijvoorbeeld Netflix, alleen is het aanbod anders. Nieuwe films worden hier wekelijks toegevoegd en het is zelfs mogelijk diverse soapseries en reality programma’s te bekijken. Videoland is vooral gericht op de Nederlandse markt, waardoor je soms ook live streams kunt volgen. Vanzelfsprekend kun je hier ook talloze andere films en series bekijken, gewoon waar en wanneer het jou uitkomt.

videoland

Aandacht voor Amazon Prime Video

Voor veel van ons is Amazon wel bekend, maar Amazon Prime video een stuk minder. Toch verdiend deze een beetje aandacht, want je kunt hier echt ontzettend veel leuke films en video’s streamen die je elders niet kunt bekijken. Natuurlijk zijn er ook vergelijkbare films te zien die je ook op andere streamingdiensten kunt bekijken, maar het exclusieve aanbod blijft interessant. Wist je dat je met Amazon Prime Video en Amazon een leuke korting zou kunnen krijgen. Een goede combinatie, terwijl je voor Amazon Prime video echter niet eens zoveel betaald.

De NPO start app

Het kan soms erg leuk zijn om programma’s die je hebt gemist terug te gaan kijken, dat kun je het beste doen met NPO Start. Ook kun je gewoon nog een keer kijken, wanneer je een programma geweldig vond. Je krijgt naast het gebruikelijke ook toegang tot video-on-demand, waardoor het kijken van jouw favorieten nog veel leuker wordt.

De KIJK app

Je kent het vast wel, een programma terug kijken zonder reclame op SBS of juist op Net 5. Vaak gaat dit niet zo gemakkelijk, daarom is KIJK in het leven geroepen. Voortaan kun je zowel op de televisie, laptop als smartphone eenvoudig al je programma’s terug kijken. Je bent niet verplicht een account aan te maken, maar er is een voordeel als je dit wel zal gaan doen. Je kunt namelijk genieten van allerlei extra’s, wanneer je een account aanmaakt. KIJK is de app voor iedereen!

NL ziet, ken jij het al?

Maak kennis met NLZiet, want deze bieden weer andere dingen dan andere genoemde apps. Al lijken ze misschien allemaal een beetje op elkaar, toch kun je via deze app gewoon lekker live televisie kijken. Dit heeft een leuk voordeel, omdat je geen speciaal televisie abonnement meer nodig bent als je hier een abonnement afsluit. Je kunt ook nog eens op meerdere apparaten kijken, waardoor je je eigen programma kunt kijken terwijl een van de kinderen naar een tekenfilm kijkt.

Er zijn veel verschillende streamingdiensten

Er zijn nog meer streamingdiensten, wat betekent dat het er wel erg veel zijn. Toch heeft iedere streamingdienst zo hun eigen charme. Natuurlijk kies je niet allemaal, maar sommige zijn zeker een aanrader. Voor iedereen wordt televisie kijken of muziek luisteren een groot feestje met alle aanbieders die er zijn! Waar kijk jij graag naar op televisie of ben jij meer het type dat graag muziek luister en bijna geen films kijkt?

Press ESC to close